Meet our trainers

Adél

Adél

personal trainer
Let me help you overcome your fears about weight training. Really hard trainings can be joyfull as well, at the end you will find yourself in a better body and in a better mood. My aim is to help you feel yourself more comfortable in your body. Contact me if you would like to loose weight or gain muscle or change for a healthier lifestyle.

Tel: 06703272815
email: adel.kiss86@gmail.com

András Porkoláb

András Porkoláb

personal trainer
Are you looking for a professional English speaking personal trainer? Im here to help you lose weight, get stronger and improve your physique! Are you fed up with your current lifestyle? Lets work together and I will help you change! Not only your muscles will grow during our training, but improve your endurance, posture, mobility and not the least your willpower. Experience what functional training means with me, and how it is going to affect not only your performance in the gym, but your every day life!

Tel: 06306182047
E-mail: porkolab.andras@gmail.com

Gábor Simon

Gábor Simon

personal trainer
Gyerekkorom óta sportolok, túlzás nélkül állíthatom, hogy életem szerves részévé vált a mozgás. Általános és középiskolás koromban versenyszerűen futottam, a versenysport megtanított a kemény munkára és önfegyelemre, kitartóvá és céltudatossá tett. A futással párhozamosan kezdtem el a konditermi edzéseket, majd sportágat váltottam, annyira a szenvedélyemmé vált az edzőterem. Edzéseimet saját jól bevált módszereimet követve építem fel, kezdőkkel és haladókkal egyaránt foglalkozom. Ha szükséged van iránymutatásra, vagy csak kizökkennél kicsit a hétköznapok szürkeségéből, fordulj hozzám bizalommal! Tel.: +36 70 704 1898

Zsakai Erzsébet

Zsakai Erzsébet

personal trainer
Hiszem, hogy mindenkinek mások az adottságai, hogy mindenkinek más úton kell elindulnia ahhoz, hogy a célba érkezzen. Amikor 30kg-ot fogytam, vagy amikor először húztam fel a testsúlyom kétszeresét, akkor megtanultam, hogy az alapja mindennek: a kemény munka, amit csak akkor tudsz megvalósítani, ha szereted, amit csinálsz. A fő cél az én edzéseimen az egészség és az erő. Ebben benne rejlik a testtartás javítás, az izomépítés, vagy akár a fogyás is. Az alapokra esküszöm. Nem a legtrendibb gyakorlatokban hiszek, hanem a leghatékonyabbakban. Keress bátran, ha szeretnél velem együtt dolgozni.

Tel.: +36 30 506 2389
E-mail: zsakaierzsebet@gmail.com