ismerd meg edzőinket

Porkoláb András

Porkoláb András

személyi edző
Fogyni, erősödni vagy izomzatot fejleszteni szeretnél? Eleged van az eddigi életviteledből? Dolgozzunk együtt, segítek megváltozni! Edzéseink alatt nem csak az izmaid méretét fogjuk növelni, hanem javítjuk állóképességed, tartásod, mobilitásod, és nem utolsó sorban növeljük az akaraterődet! Tapasztald meg nálam, hogy mit jelent a funkcionális edzés, és hogyan lesz hatással a mindennapjaidra, nem csak az edzőtermen belül, hanem azon kívül is!

Tel: 06306182047
E-mail: porkolab.andras@gmail.com

Simon Gábor

Simon Gábor

személyi edző
Gyerekkorom óta sportolok, túlzás nélkül állíthatom, hogy életem szerves részévé vált a mozgás. Általános és középiskolás koromban versenyszerűen futottam, a versenysport megtanított a kemény munkára és önfegyelemre, kitartóvá és céltudatossá tett. A futással párhozamosan kezdtem el a konditermi edzéseket, majd sportágat váltottam, annyira a szenvedélyemmé vált az edzőterem. Edzéseimet saját jól bevált módszereimet követve építem fel, kezdőkkel és haladókkal egyaránt foglalkozom. Ha szükséged van iránymutatásra, vagy csak kizökkennél kicsit a hétköznapok szürkeségéből, fordulj hozzám bizalommal!

Tel.: +36 70 704 1898
simongabor1987@gmail.com.

Zsákai Erzsébet

Zsákai Erzsébet

személyi edző
Mindenki más adottságokkal rendelkezik, másban jobb és rosszabb. Az én feladatom megtalálni azt az utat, ami a legélvezhetőbb, a legfenntarthatóbb és a legeredményesebb egyszerre, ami az erősségeken alapszik, a gyengeségeken pedig javít. Legyen cél fogyás, izomépítés, erőfejlesztés, testtartásjavítás, egy alapokra építkező, élvezhető, és eredményes edzésmunkával közösen elérhetjük, miközben jobban fogod magad érezni testileg és mentálisan is. Keress bátran!

Tel.: +36 30 506 2389 E-mail: zsakaierzsebet@gmail.com