ismerd meg edzőinket

Barabási Julianna

Barabási Julianna

személyi edző
A sport az én életemben is mindig fontos szerepet játszott, ezért is lettem edző, hogy mások életébe és belelophassam ugyanezt a fontosságot. Teniszeztem, kickboxoltam, korcsolyáztam, eljártam szaladni, jártam csoportos órákra, úsztam, lenéztem edzőterembe és még sorolhatnám. Amit lehetett, igyekeztem kipróbálni, mert élveztem és mert javított a közérzetemen, az önképemen. De emellett nem mellékesen azt értékeltem a sportban, amire mentálisan nevelt gyerekkorom óta. Azért kezdtem el én magam is személyi edzőhöz járni évekkel ezelőtt, mert történt valami az életemben, aminek a végeredménye egy elég nagy túlsúly és a sport elvesztése lett, és szerettem volna jobban érezni magam a bőrömben újra, visszatalálni. És szerelem lett a vége ezzel a sportággal. Elhivatottság, hogy én is változást vagy kikapcsolódást hozzak mások életébe ezen keresztül. Tanultam, fejlődtem, tapasztaltam saját bőrömön, versenyezni kezdtem erőemelésben, változtam minden nappal. És most itt vagyok, hogy mindenben, amiben saját tapasztalatom is van a tanult tudás mellett, neked is segítsek: fogyás, formálódás, izmosodás, erősödés, állóképesség növelés, motiváció, fejlődés lépésről lépésre, hétről hétre. Külsődön alakítanál? Erősödni szeretnél? Az egészségeden javítanál? Vagy csak mozognál, és kikapcsolódnál párszor hetente? Mindegy mi az, ez mind lehetséges, megbeszéljük és kezdhetjük is!:)

Tel.: +36 20 284 9557
E-mail: barabasi.julianna @gmail.com

Simon Gábor

Simon Gábor

személyi edző
Gyerekkorom óta sportolok, túlzás nélkül állíthatom, hogy életem szerves részévé vált a mozgás. Általános és középiskolás koromban versenyszerűen futottam, a versenysport megtanított a kemény munkára és önfegyelemre, kitartóvá és céltudatossá tett. A futással párhozamosan kezdtem el a konditermi edzéseket, majd sportágat váltottam, annyira a szenvedélyemmé vált az edzőterem. Edzéseimet saját jól bevált módszereimet követve építem fel, kezdőkkel és haladókkal egyaránt foglalkozom. Ha szükséged van iránymutatásra, vagy csak kizökkennél kicsit a hétköznapok szürkeségéből, fordulj hozzám bizalommal!

Tel.: +36 70 704 1898

Szabó Réka

Szabó Réka

személyi edző
Hivatásomnak érzem, hogy segítsek a fogyni, izmosodni, erősödni vágyóknak céljai elérésében. Célom, hogy minden vendégemmel számára legmegfelelőbb edzésjelleggel,(legyen az súlyzós, vagy sajáttestsúllyal végzet edzésmódszer), egyéni étrend megtervezésével, elérjük a kívánt eredményt. Fontosnak tartom, hogy megszerettessem a mozgást, edzést, így egészségesek, fittek, formásak legyenek vendégeim. Mindez rendszeres edzéssel, egészséges táplálkozással, életmódváltással könnyen elérhető, én ebben segítek !

Tel.: +36 70 566 9713
E-mail: szab.reka1988@gmail.com

Szabó Balázs

Szabó Balázs

személyi edző
Ha szeretnél belekóstolni a súlyzós edzés világába, állok rendelkezésedre. Amiben segíteni tudok Neked : izmosodás, erő-állóképesség fejlesztés, zsírvesztés illetve testtartás javítás, speciális edzéstechnikák elsajátítása. Várom jelentkezésed ha kezdõ vagy, akár haladó, az edzések folyamatosan képességeidnek megfelelõen vannak igazítva. Az első edzés ajándék

Tel.: +36 30 431 9619