ismerd meg edzőinket

Simon Gábor

Simon Gábor

személyi edző
Gyerekkorom óta sportolok, túlzás nélkül állíthatom, hogy életem szerves részévé vált a mozgás. Általános és középiskolás koromban versenyszerűen futottam, a versenysport megtanított a kemény munkára és önfegyelemre, kitartóvá és céltudatossá tett. A futással párhozamosan kezdtem el a konditermi edzéseket, majd sportágat váltottam, annyira a szenvedélyemmé vált az edzőterem. Edzéseimet saját jól bevált módszereimet követve építem fel, kezdőkkel és haladókkal egyaránt foglalkozom. Ha szükséged van iránymutatásra, vagy csak kizökkennél kicsit a hétköznapok szürkeségéből, fordulj hozzám bizalommal!

Tel.: +36 70 704 1898

Korcsmáros Enikő

Korcsmáros Enikő

személyi edző
Tizenöt éven keresztül szertornáztam Békéscsabán, s többszörös válogatott voltam. (Legbüszkébb az Európa - bajnokságon, ugrásban kétszer is elért, VII. helyezéseimre vagyok.) Ez hosszú idő, amely során kialakult a sport, a mozgás iránti szeretetem, valamint az egészséges életmódra való törekvésem. Az aktív pályafutás befejezése után az atlétika felé Orientálódtam, valamint a konditermi edzések játszanak komoly szerepet az életemben. Céljaim között szerepel, hogy megszerettessem az emberekkel a mozgást, utat mutatva ezzel egy egészségesebb életmód felé. Az úton haladva a te döntésed, hogy merre mész, mégis ha segítségre van szükséged, bátran fordulj hozzám! Végzettségeim: testnevelő tanár, szertorna edző és személyi edző. Mottóm: „step by step”.

Tel.: +36 70 312 9327
E-mail: personaltrainer.k.e@gmail.com

Szabó Balázs

Szabó Balázs

személyi edző
Ha szeretnél belekóstolni a súlyzós edzés világába, állok rendelkezésedre. Amiben segíteni tudok Neked : izmosodás, erő-állóképesség fejlesztés, zsírvesztés illetve testtartás javítás, speciális edzéstechnikák elsajátítása. Várom jelentkezésed ha kezdõ vagy, akár haladó, az edzések folyamatosan képességeidnek megfelelõen vannak igazítva. Az első edzés ajándék

Tel.: +36 30 431 9619