Rólunk

Termünk 2015 júliusában nyitott az Oktogon és a Nyugati pályaudvar között félúton, a Teréz körúttal párhuzamos Jókai utcában. A régebben igen népszerű, három szintes edzőterem korábban Dávid Fitness néven üzemelt.

Az emeleten a szabad súlyok és gépek kaptak helyet, a földszinten kardió részleget alakítottunk ki. Az edzőterem szintenkénti tagolódása és a gépek elosztása lehetővé teszi, hogy minden réteg megtalálja a számára szimpatikus edzési lehetőségeket.

Kezdők számára a funkcionálisan tökéletes kialakítású, egyszerűen használható Technogym és Cybex kardió- és erősítő gépek állnak rendelkezésre. Haladó vendégeinket rengeteg szabad súly (kézi súlyzók 1-50 kg-ig), erőkeret és felhúzáshoz külön kialakított rész várja. Vannak továbbá jógamatracok, bokasúlyok, kicsi súlyzók. Képeket lásd a galériában.

A recepción táplálékkiegészítők széles választéka várja vendégeinket: fehérjeturmixok, edzés előtti energizálók, egyéb speciális kiegészítők. Kínálatunkhoz természetesen a Powerade és a víz is hozzátartozik.

Nagy hangsúlyt fektetünk a terem tisztaságának és igényességének fenntartására, beleértve a wc-ket és zuhanyzókat.

Személyi edzés, edzéstervezés, étrend, táplálékkiegészítők használatával kapcsolatos tanácsok – keresd fel bátran a számodra szimpatikus edzőt. Edzőinkről bemutatkozást itt találsz.

Árainkról itt tudsz tájékozódni.